Castelli Alpha Ultimate Insulated bunda, tmavomodrá, XXL

Preț: 170  846,07 lei
verified
Achizitionat din MTBIKER
translateTradu descrierea anunțuluiAfișează originalul

Predám zimnú bundu ALPHA ULTIMATE INSULATED, tmavomodrej farby,
- nosená asi 5x, uplne nová, nepoškodená
- kupovaná v MTBIKER 11/2023 tj. v záruke
- veľkosť XXL
- odber osobne TT, PK, BA poprípade viem aj poslať kurérom DPD pri platbe vopred.


Ultimátna zimná bunda, ktorá spája teplo s nízkou hmotnosťou, pocit slobody s plnou ochranou nepremokavej látky, s priedušnosťou a s funkčnosťou konštrukcie Castelli Alpha.

Pre ozaj serióznu zimnú jazdu za všetkých podmienok prinášame bundu Alpha Ultimate Insulated s prémiovou izoláciou, ktorá je vhodná na všetko.

Bunda Castelli Alpha RoS 2 nastavila nový štandard v komforte zimnej cyklistiky. Alpha Ultimate Insulated to posúva ešte vyššie vďaka pružnejším tkaninám a izolácii Polartec Alpha, ktorá poskytuje extra teplo bez veľkého objemu. Bunda je ľahšia a pohodlnejšia, s podobnou hrejivosťou a priedušnosťou. V skutočnosti je takmer o 30 % ľahšia a má väčšiu elasticitu, aby ste sa cítili ešte pohodlnejšie a to vďaka novým materiálom. Plne vodoodolná a vysoko priedušná vonkajšia tkanina Polartec® NeoShell® má vysokú úroveň elasticity v štyroch smeroch. Táto vrstva chráni pred vetrom a dažďom a zároveň umožňuje odvod potu. Aktívna izolácia Polartec® Alpha®, ktorá pri svojej hmotnosti poskytuje neuveriteľné teplo a zároveň napomáha pri lepšej priedušnosti.

Samotné látky však bundu nerobia. Predná časť má jeden zips pre izolačnú vrstvu a samostatný zips pre vonkajšiu membránovú vrstvu, takže môžete otvoriť vonkajšiu stranu pre vetranie a zároveň nechať izolačnú vrstvu uzavretú. To umožňuje lepšiu celkovú reguláciu vetrania počas stúpania alebo zvýšenej námahy. Vďaka tomu budete suchší, keď všetko zatvoríte do zjazdu, tak ostanete pekne v teple.

Všetky ostatné detaily sú starostlivo vybrané, aby sa táto bunda stala vašou dokonalou zimnou bundou.

Gen: Bărbați
Sport: ciclism
Culoare: albastru
Mărime: XXL

comment Întrebări și răspunsuri

Momentan nu există întrebări

Formularul este în curs de procesare
list Total anunțuri: 2
check_circle Anunțuri active: 1
visibility Vizualizări anunțuri: 390
Vezi acest produs în magazin

Geacă Castelli ALPHA ULTIMATE INSULATED, albastru închis

Geaca de iarnă supremă care combină căldura cu greutatea redusă, o senzație de libertate cu protecția completă a țesăturii impermeabile, cu respirabilitate și cu funcționalitatea construcției Castelli Alpha. Pentru o plimbare cu adevărat serioasă de iarnă în toate condițiile, aducem jacheta Alpha Ultimate Insulated cu izolație premium, care este potrivită pentru orice. Jacheta Castelli Alpha RoS 2 a stabilit un nou standard în confortul pe bicicletă de iarnă. Alpha Ultimate Insulated o duce și mai sus, cu țesături mai elastice și izolație Polartec Alpha , care oferă un plus de căldură fără volum. Jacheta este mai ușoară și mai confortabilă, cu căldură și respirabilitate similare. De fapt, este cu aproape 30% mai ușor și are mai multă elasticitate pentru a te face să te simți și mai confortabil datorită noilor materiale. Țesătura exterioară Polartec® NeoShell® complet impermeabilă și foarte respirabilă are un nivel ridicat de elasticitate în patru direcții. Acest strat protejează împotriva vântului și ploii și, în același timp, permite scurgerea transpirației. Izolație activă Polartec® Alpha®, care pentru greutatea sa oferă o căldură incredibilă și, în același timp, ajută la o mai bună respirabilitate. Cu toate acestea, țesăturile singure nu fac jacheta. Partea frontală are un fermoar pentru stratul de izolație și un fermoar separat pentru stratul de membrană exterior, astfel încât să puteți deschide partea exterioară pentru ventilație, păstrând în același timp stratul de izolație închis. Acest lucru permite o mai bună reglare generală a ventilației în timpul urcării sau efort sporit. Datorită acestui lucru, vei fi mai uscat când vei închide totul pentru coborâre, așa că vei rămâne drăguț și cald. Toate celelalte detalii sunt atent selectate pentru a face din această jachetă jacheta ta de iarnă perfectă .
Preț: 199,90 € 349,95 €
keyboard_arrow_up