Sportful Total Comfort nohavice s trakmi, čierna, 2XL

Preț: 75  373,19 lei
verified
Achizitionat din MTBIKER
translateTradu descrierea anunțuluiAfișează originalul

V dobrom stave. Ako nové.

Zimné cyklistické nohavice Total Comfort boli vytvorené pre tých, ktorí radi jazdia aj v chladných jesenných mesiacoch a miernej zime. Okrem hrejivých materiálov obsahujú neuveriteľne pohodlnú, cyklistickú vložku a priedušné, zateplené traky. Pre ľahšie obliekanie/vyzliekanie majú v spodnej časti kvalitné YKK® zipsy. Lepšiu viditeľnosť na ceste podporujú reflexné prvky a logá

Gen: Bărbați
Sport: ciclism
Culoare: negru
Insert: Da
Mărime: XXL

comment Întrebări și răspunsuri

Momentan nu există întrebări

Formularul este în curs de procesare
list Total anunțuri: 74
check_circle Anunțuri active: 20
visibility Vizualizări anunțuri: 41 152
27.07.2024
Vsetko prebehlo bez problemov a rychlo.
22.04.2024
Super komunikacia, rychle zaslanie, tovar presne podla inzeratu. Predavajuceho urcite doporucujem.
18.09.2024
Dohodnuté, vybavené. Spokojný som. Týpek je čestný, spoľahlivý.
20.02.2024
Veľmi rýchla odozva a doručenie, presne podľa opisu
01.02.2024
Rýchla, vecná komunikácia, rýchle poslanie. Tovar presne ako v inzeráte. ...plná spokojnosť. Ďakujem
21.05.2024
vsetko v poriadku expresne
23.08.2024
Vsetko v pohode
21.02.2024
Super komunikacia rychle jednanie. Dakujem
13.07.2024
Bez problémov.
29.09.2023
Bezproblemovy predajca. Seriozne jednanie, rychle odoslanie tovaru.
07.03.2024
vše ok.
Rýchle, bezproblémové jednanie.
01.04.2022
Celková spokojnosť s komunikáciou aj dodaním.

Sportful Hot Pack No Rain bunda, čierna, L

Ako nová, málo nosená. Čiastočne sa dá zbaliť do svojho vrecka (ja som to nerobil) Cyklistická bunda Sportful Hot Pack No Rain nie je "obyčajná" pohotovostná bunda. Je vyhotovená zo špeciálneho membránového materiálu s hladkým povrchom, vďaka čomu je ešte tichšia a to aj počas jazdenia vo vetre. Taktiež neobmedzuje v pohybe a lepšie sedí na tele. Špičková záložná cyklo bunda do vetra, slabého dažďa či prehánky.
83  413 lei
verified
Achizitionat din MTBIKER

Sportful Fiandre PRO vesta, shrub green, L

Nová, Iba vyskusana, nestihol som vrátiť. (fotené pri zlom svetle) Sportful Fiandre Pro je cyklistická vesta, ktorá ti poskytne komfort počas veterných dní alebo rýchlych zjazdov. Na prednej strane vesty sa nachádza membrána Polartec® NeoShell, ktorá zabezpečuje ochranu pred vetrom a dažďom. Zadná strana vesty je vyhotovená z mäkkej a elastickej tkaniny, ktorá zabezpečuje pohodlie a voľnosť pohybu. Samozrejmosťou je kvalitný celorozopínací YKK zips a tri otvorené vrecká.
85  422,95 lei
verified
Achizitionat din MTBIKER
Vezi acest produs în magazin

Pantaloni Sportful Total Comfort cu bretele, negru

Pantalonii de ciclism de iarna Total Comfort au fost creati pentru cei carora le place sa calareasca chiar si in lunile reci de toamna si iarna blanda. Pe lângă materialele calde, acestea conțin un branț pentru ciclism incredibil de confortabil și curele izolate respirabile. Pentru îmbrăcare/dezbracare mai ușoară, au fermoare YKK® de înaltă calitate în partea inferioară. Elementele reflectorizante și siglele susțin o mai bună vizibilitate pe drum. Brant Confort total Cea mai căptușită branț pentru ciclism de la Sportful se caracterizează printr-o umplutură continuu variabilă de până la 18 mm grosime, care este realizată din spumă uretanică cu celule închise. Fiecare detaliu a fost creat pentru a crește confortul, a elimina frecarea și a vă menține uscat. Această căptușeală pentru bicicletă este concepută pentru fiecare ciclist care are nevoie de o căptușeală cu protecție maximă. Este potrivit în special pentru bicicliștii care nu parcurg des pe distanțe lungi. Material dublu ThermoDrytex Cel mai tehnic material de la ThermoDrytex. Partea superioară este realizată din nailon, în timp ce stratul interior este format dintr-un miez gol din lână. Izolarea maximă și eliminarea umezelii este asigurată datorită efectului absorbant bidirecțional. Suprafața exterioară este tratată cu un tratament impermeabil. Cea mai caldă țesătură cu cea mai bună absorbție de la ThermoDrytex. Material termic NoRain Țesătură ThermoDrytex Plus caldă, flexibilă și respirabilă, care este modificată cu ajutorul nanotehnologiei pentru a îndepărta apa de la suprafață cât mai repede posibil și pentru a preveni absorbția acesteia.
Preț: 104 € 179,90 €
keyboard_arrow_up